Burgemeester van Eindhoven over Black Friday: "Het was heel onveilig" (video)

Burgemeester van Eindhoven over Black Friday: "Het was heel onveilig" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 30 november terugkijken bij Gids.tv.

Het was veel te druk tijdens Black Friday in de grote steden. De burgemeester van Eindhoven, John Jorritsma, vertelt over de situatie in zijn stad: "Het was niet meer te houden." Er werd een noodbevel uitgevaardigd, waardoor de winkels om 16.00 uur sloten.

Burgemeester van Eindhoven over <em>Black Friday</em>: &quot;Het was heel onveilig&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 30 november terugkijken bij Gids.tv. Het was veel te druk tijdens Black Friday in de grote steden. De burgemeester van Eindhoven, John Jorritsma, vertelt over de situatie in zijn stad: "Het was niet meer te houden." Er werd een noodbevel uitgevaardigd, waardoor de winkels om 16.00 uur sloten. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Burgemeester van Eindhoven over Black Friday: "Het was heel onveilig" (video)

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Burgemeester van Eindhoven over Black Friday: "Het was heel onveilig" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier