Veronica Inside: Johan Derksen denkt dat Ajax van Liverpool wint (video)

Veronica Inside: Johan Derksen denkt dat Ajax van Liverpool wint (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 30 november terugkijken bij Gids.tv.

Het was bij Veronica Inside weer tijd voor de wekelijkse Toto-voorspelling. Johan Derksen is op dreef sinds zijn overwinning van vorige week en denkt dat Ajax van Liverpool wint, met 2-1.

<em>Veronica Inside</em>: Johan Derksen denkt dat Ajax van Liverpool wint (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 30 november terugkijken bij Gids.tv. Het was bij Veronica Inside weer tijd voor de wekelijkse Toto-voorspelling. Johan Derksen is op dreef sinds zijn overwinning van vorige week en denkt dat Ajax van Liverpool wint, met 2-1. Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Veronica Inside: Johan Derksen denkt dat Ajax van Liverpool wint (video)

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Veronica Inside: Johan Derksen denkt dat Ajax van Liverpool wint (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier