Philips-topman bij Op1: "Philips is radicaal veranderd" (video)

Philips-topman bij Op1: "Philips is radicaal veranderd" (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 30 november terugkijken bij Gids.tv.

Volgens topman van Philips Frans van Houten is Philips de afgelopen jaren radicaal veranderd. Dat zei hij vanavond in Op1. "We hebben bijvoorbeeld afscheid genomen van onze televisies. Dat was een emotioneel proces." Van Houten is sceptisch over de innovatie in Nederland. Hij vindt dat deze ontwikkeling in Nederland te langzaam gaat.

<em>Philips</em>-topman bij <em>Op1</em>: &quot;<em>Philips</em> is radicaal veranderd&quot; (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 30 november terugkijken bij Gids.tv. Volgens topman van Philips Frans van Houten is Philips de afgelopen jaren radicaal veranderd. Dat zei hij vanavond in Op1. "We hebben bijvoorbeeld afscheid genomen van onze televisies. Dat was een emotioneel proces." Van Houten is sceptisch over de innovatie in Nederland. Hij vindt dat deze ontwikkeling in Nederland te langzaam gaat. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Philips-topman bij Op1: "Philips is radicaal veranderd" (video)

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Philips-topman bij Op1: "Philips is radicaal veranderd" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier