Op1 gemist? Farid Azarkan wil voor eens en altijd afrekenen met racisme (video)

Op1 gemist? Farid Azarkan wil voor eens en altijd afrekenen met racisme (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 30 november terugkijken bij Gids.tv.

DENK van Farid Azarkan heeft vandaag het verkiezingsprogramma gepresenteerd voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021. Belangrijkste punt: het aanpakken van racisme en discriminatie. Volgens Azarkan hebben nog te veel mensen te maken met deze zaken, en dat moet natuurlijk stoppen.

<em>Op1</em> gemist? Farid Azarkan wil voor eens en altijd afrekenen met <em>racisme</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 30 november terugkijken bij Gids.tv. DENK van Farid Azarkan heeft vandaag het verkiezingsprogramma gepresenteerd voor de Tweede Kamerverkiezingen van 2021. Belangrijkste punt: het aanpakken van racisme en discriminatie. Volgens Azarkan hebben nog te veel mensen te maken met deze zaken, en dat moet natuurlijk stoppen. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Farid Azarkan wil voor eens en altijd afrekenen met racisme (video)

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.



Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Farid Azarkan wil voor eens en altijd afrekenen met racisme (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:



Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier