Heren van VI lachen om hilarisch fragment Lang Leve de Liefde (video)

Heren van VI lachen om hilarisch fragment Lang Leve de Liefde (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 30 november terugkijken bij Gids.tv.

Lang Leve de Liefde is één van de favoriete programma's van René van der Gijp. Speciaal voor hem laat Wilfred Genee een fragment zien van de afgelopen uitzending. De heren gieren het uit .

Heren van <em>VI</em> lachen om hilarisch fragment <em>Lang Leve de Liefde</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Veronica Inside van maandag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Veronica Inside van 30 november terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde is één van de favoriete programma's van René van der Gijp. Speciaal voor hem laat Wilfred Genee een fragment zien van de afgelopen uitzending. De heren gieren het uit . Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.
Voetbal :
Heren van VI lachen om hilarisch fragment Lang Leve de Liefde (video)

Bekijk het fragment uit Veronica Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Veronica Inside terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Heren van VI lachen om hilarisch fragment Lang Leve de Liefde (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier