Samenvatting West Ham United - Aston Villa (Premier League)

Samenvatting West Ham United - Aston Villa (Premier League)

Samenvatting <em>West Ham United - Aston Villa</em> (Premier League) Maandagavond (30 november) namen West Ham United en Aston Villa het tegen elkaar op in de Premier League. De spannende strijd eindigde in een 2-1 overwinning voor West Ham, dat hierdoor klimt tot de vijfde plek op de ranglijst. Aston Villa moet het doen met een tiende plek, maar het verschil is slechts twee punten. Bekijk de samenvatting van West Ham United - Aston Villa hierboven. Bekijk ook Samenvatting Arsenal - Wolverhampton Wanderers (Premier League) Bekijk deze video » Samenvatting Leicester City - Fullham (Premier League) Bekijk deze video »
Voetbal :
Samenvatting West Ham United - Aston Villa (Premier League)

Maandagavond (30 november) namen West Ham United en Aston Villa het tegen elkaar op in de Premier League. De spannende strijd eindigde in een 2-1 overwinning voor West Ham, dat hierdoor klimt tot de vijfde plek op de ranglijst. Aston Villa moet het doen met een tiende plek, maar het verschil is slechts twee punten.

Bekijk de samenvatting van West Ham United - Aston Villa hierboven.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting West Ham United - Aston Villa (Premier League) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier