Op1 gemist? Karin Bloemen vertelt waarom ze meedoet aan Vier handen op één buik

Op1 gemist? Karin Bloemen vertelt waarom ze meedoet aan Vier handen op één buik

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 30 november terugkijken bij Gids.tv.

Karin Bloemen is dit seizoen voor de eerste keer te zien in het programma Vier handen op één buik, waarin ze tienermoeders begeleidt tijdens de zwangerschap. Ze wilde vooral meedoen omdat de aannames en vooroordelen die je wellicht hebt over tienermoeders, onderuit worden gehaald. "Je denkt altijd: oh, wat erg. En: is ze niet veel te jong? En: dat zal wel ongewild zijn."

Bekijk het fragment uit Op1 hieronder.

<em>Op1</em> gemist? Karin Bloemen vertelt waarom ze meedoet aan <em>Vier handen op één buik</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 30 november terugkijken bij Gids.tv. Karin Bloemen is dit seizoen voor de eerste keer te zien in het programma Vier handen op één buik, waarin ze tienermoeders begeleidt tijdens de zwangerschap. Ze wilde vooral meedoen omdat de aannames en vooroordelen die je wellicht hebt over tienermoeders, onderuit worden gehaald. "Je denkt altijd: oh, wat erg. En: is ze niet veel te jong? En: dat zal wel ongewild zijn." Bekijk het fragment uit Op1 hieronder. Het nieuwe seizoen van Vier handen op één buik is vanaf dinsdag 1 december wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Karin Bloemen vertelt waarom ze meedoet aan Vier handen op één buik

Het nieuwe seizoen van Vier handen op één buik is vanaf dinsdag 1 december wekelijks om 20.25 uur te zien op NPO 3. Je kunt alle afleveringen van Vier handen op één buik terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Karin Bloemen vertelt waarom ze meedoet aan Vier handen op één buik of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier