Zien: Valentijn Driessen snapt dat spelers scheidsrechter Jeroen Manschot haten

Zien: Valentijn Driessen snapt dat spelers scheidsrechter Jeroen Manschot haten

Veronica Inside gaat regelmatig op de koffie bij journalist Valentijn Driessen om het afgelopen voetbalweekend door te spreken én vooruit te blikken op de aankomende Europese wedstrijden. Deze week legt Driessen het hoofd van scheidsrechter Jeroen Manschot op het hakblok. "Dat zelfvoldane lachje, dat irritante en arrogante... Ik kan me voorstellen dat spelers een hele grote hekel aan die man hebben."

Bekijk het gesprek met Valentijn Driessen hieronder.

Zien: <em>Valentijn Driessen</em> snapt dat spelers scheidsrechter Jeroen Manschot haten Veronica Inside gaat regelmatig op de koffie bij journalist Valentijn Driessen om het afgelopen voetbalweekend door te spreken én vooruit te blikken op de aankomende Europese wedstrijden. Deze week legt Driessen het hoofd van scheidsrechter Jeroen Manschot op het hakblok. "Dat zelfvoldane lachje, dat irritante en arrogante... Ik kan me voorstellen dat spelers een hele grote hekel aan die man hebben." Bekijk het gesprek met Valentijn Driessen hieronder. Bekijk ook Zien: Dick Advocaat woest op kritische Valentijn Driessen tijdens persconferentie Bekijk deze video » VI: publiek uitzinnig na juiste voorspelling van Valentijn Driessen (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Valentijn Driessen snapt dat spelers scheidsrechter Jeroen Manschot hatenPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Valentijn Driessen snapt dat spelers scheidsrechter Jeroen Manschot haten of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier