Opgelicht?! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Opgelicht?! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Opgelicht?! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending Vanaf vanavond is het programma Opgelicht?! weer terug op NPO 1, met elke dinsdag rond 21:30 uur een nieuwe uitzending. FraudeursIn dit spraakmakende programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters zijn onthullende reportages te zien en komen actuele nieuwtjes voorbij. Jaap Jongbloed presenteert het programma ook dit seizoen. ReconstructiesOok zijn er met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en is er aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden door Opgelicht?! actief gezocht en geconfronteerd met hun daden en hun slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! voor actuele trucs van fraude en bedrog. Gerrit (67) verloor tienduizenden euro's door bankhelpdeskfraude (video) Bekijk deze video » Oplichters Aangepakt: Thomas ging online uit de kleren en werd vervolgens afgeperst (video) Bekijk deze video » Opa Joop (81) opgelicht voor 10.000 euro: "Ik wens ze alle ziektes toe" (video) Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Vanaf vanavond is het programma Opgelicht?! weer terug op NPO 1, met elke dinsdag rond 21:30 uur een nieuwe uitzending.

Fraudeurs
In dit spraakmakende programma over oplichtingspraktijken van bedriegers, fraudeurs en oplichters zijn onthullende reportages te zien en komen actuele nieuwtjes voorbij. Jaap Jongbloed presenteert het programma ook dit seizoen.

Reconstructies
Ook zijn er met reconstructies van opmerkelijke oplichtingstrucs en is er aandacht voor meesteroplichters. Oplichters en fraudeurs worden door Opgelicht?! actief gezocht en geconfronteerd met hun daden en hun slachtoffers. Ook waarschuwt Opgelicht?! voor actuele trucs van fraude en bedrog.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Opgelicht?!


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opgelicht?! aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier