Vier handen op één buik aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vier handen op één buik aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Vier handen op één buik aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending In het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik laten weer zeven aanstaande moeders zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Een bekende moeder helpt ze hierbij als een soort coach en gesprekspartner tijdens de zwangerschap, de bevalling en daarna. Elke dinsdag om 20:25 uur op NPO 3. BN'ersOnder anderen Karin Bloemen, Bibi Breijman en Soundos El Ahmadi begeleiden (tiener)moeders op weg naar het moederschap. In de eerste aflevering wordt de 20-jarige Desteney geholpen door Heleen van Royen. OnbedoeldDesteney is nog maar een paar maanden samen met haar vriend Daan als ze onbedoeld in verwachting raakt. De relatie staat op losse schroeven en de romantiek tussen de twee is ver te zoeken. Toch is het Desteney's grootste wens om haar kindje in een warm gezin te verwelkomen. Warm nestDe oma van Desteney - die haar als geen ander kent - vindt het spannend. Lukt het Heleen van Royen om Desteney te ondersteunen om een warm nest voor het aankomende kindje te creëren? Chahinda Ghossein-Doha vertelt in Jinek over gevecht tegen zwangerschapsvergiftiging Bekijk deze video » Kim Feenstra praat met Lizzy van der Ligt over zwanger zijn: ''Ik vind het helemaal niet leuk'' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

In het nieuwe seizoen van Vier Handen Op Eén Buik laten weer zeven aanstaande moeders zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Een bekende moeder helpt ze hierbij als een soort coach en gesprekspartner tijdens de zwangerschap, de bevalling en daarna. Elke dinsdag om 20:25 uur op NPO 3.

BN'ers
Onder anderen Karin Bloemen, Bibi Breijman en Soundos El Ahmadi begeleiden (tiener)moeders op weg naar het moederschap. In de eerste aflevering wordt de 20-jarige Desteney geholpen door Heleen van Royen.

Onbedoeld
Desteney is nog maar een paar maanden samen met haar vriend Daan als ze onbedoeld in verwachting raakt. De relatie staat op losse schroeven en de romantiek tussen de twee is ver te zoeken. Toch is het Desteney's grootste wens om haar kindje in een warm gezin te verwelkomen.

Warm nest
De oma van Desteney - die haar als geen ander kent - vindt het spannend. Lukt het Heleen van Royen om Desteney te ondersteunen om een warm nest voor het aankomende kindje te creëren?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Vier handen op één buik


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vier handen op één buik aflevering 1 gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier