Zien: Ajax bereidt zich voor op kraker tegen Liverpool op Anfield

Zien: Ajax bereidt zich voor op kraker tegen Liverpool op Anfield

Vanavond (1 december) staat een absolute kraker in de Champions League op het programma: Liverpool - Ajax. De selectie van de Amsterdammers bereidt zich voor op de zware wedstrijd in het legendarische stadion van Liverpool, Anfield. Frisjes was het wel, want de meeste spelers verschenen met handschoenen en muts op het veld.

Bekijk de beelden van de training van Ajax op Anfield hieronder.

Zien: <em>Ajax</em> bereidt zich voor op kraker tegen <em>Liverpool</em> op Anfield Vanavond (1 december) staat een absolute kraker in de Champions League op het programma: Liverpool - Ajax. De selectie van de Amsterdammers bereidt zich voor op de zware wedstrijd in het legendarische stadion van Liverpool, Anfield. Frisjes was het wel, want de meeste spelers verschenen met handschoenen en muts op het veld. Bekijk de beelden van de training van Ajax op Anfield hieronder. Bekijk ook Samenvatting FC Emmen - Ajax (Eredivisie) Bekijk deze video » Veronica Inside: Johan Derksen denkt dat Ajax van Liverpool wint (video) Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Ajax bereidt zich voor op kraker tegen Liverpool op AnfieldJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ajax bereidt zich voor op kraker tegen Liverpool op Anfield of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier