Melania Trump haat kerst: "Who gives a fuck about Christmas stuff?" (video)

Melania Trump haat kerst: "Who gives a fuck about Christmas stuff?" (video)

Het is één van de taken van de Amerikaanse first lady: het ontwerpen van de kerstversiering in het Witte Huis. Veel vrouwen deden dat met vlijt, maar Melania Trump vindt het maar niets. "Who gives a fuck about Christmas stuff?"

Laatste keer
Al in de zomermaanden begint de first lady met het ontwerpen van de kerstversieringen, maar Melania lijkt de bezigheid te haten. "Ik werk me uit de naad en dan vragen ze: wat vind je van de kinderen die zijn gescheiden van hun ouders?" (waarmee ze doelt op de kritiek op het harde immigratiebeleid) "Give me a fucking break!" Nee, Melania zal blij zijn dat dit jaar de laatste keer is dat ze het Witte Huis moet versieren voor kerst.

Bekijk de video over Melania Trump hieronder.

<em>Melania Trump</em> haat kerst: &quot;Who gives a fuck about Christmas stuff?&quot; (video) Het is één van de taken van de Amerikaanse first lady: het ontwerpen van de kerstversiering in het Witte Huis. Veel vrouwen deden dat met vlijt, maar Melania Trump vindt het maar niets. "Who gives a fuck about Christmas stuff?" Laatste keerAl in de zomermaanden begint de first lady met het ontwerpen van de kerstversieringen, maar Melania lijkt de bezigheid te haten. "Ik werk me uit de naad en dan vragen ze: wat vind je van de kinderen die zijn gescheiden van hun ouders?" (waarmee ze doelt op de kritiek op het harde immigratiebeleid) "Give me a fucking break!" Nee, Melania zal blij zijn dat dit jaar de laatste keer is dat ze het Witte Huis moet versieren voor kerst. Bekijk de video over Melania Trump hieronder. Bekijk ook Zien: Melania Trump trekt weer haar hand weg van man Donald Trump Bekijk deze video » Melania Trump heeft humor: "Donald is knap" (video) Bekijk deze video »
Buitenland :
Melania Trump haat kerst: "Who gives a fuck about Christmas stuff?" (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV