Eftelingbezoekers hebben lak aan coronaregels en feesten in attractiepark (video)

Eftelingbezoekers hebben lak aan coronaregels en feesten in attractiepark (video)

Terwijl de horeca overal in Nederland nog gesloten is, werd er afgelopen zaterdag in de Efteling volop gefeest. Een groep bezoekers zou in het attractiepark zijn gaan feesten tijdens een optreden van gospelkoor de Lichtpuntjes. De Efteling laat weten per direct te stoppen met het muzikale entertainment.

Bekijk de beelden van het AD hieronder.

Eftelingbezoekers hebben lak aan <em>coronaregels</em> en feesten in attractiepark (video) Terwijl de horeca overal in Nederland nog gesloten is, werd er afgelopen zaterdag in de Efteling volop gefeest. Een groep bezoekers zou in het attractiepark zijn gaan feesten tijdens een optreden van gospelkoor de Lichtpuntjes. De Efteling laat weten per direct te stoppen met het muzikale entertainment. Bekijk de beelden van het AD hieronder. Bekijk deze video's Jan de Jong in Jinek: "Waarom niet naar het voetbal, maar wel naar de Efteling?" Bekijk deze video » Eftelingfans nemen afscheid: "Het is als een soort therapie" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Eftelingbezoekers hebben lak aan coronaregels en feesten in attractiepark (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eftelingbezoekers hebben lak aan coronaregels en feesten in attractiepark (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier