Goedemorgen Nederland: mondkapjesplicht ingevoerd, Uri Rosenthal is er blij mee

Goedemorgen Nederland: mondkapjesplicht ingevoerd, Uri Rosenthal is er blij mee

In Goedemorgen Nederland was vandaag aandacht voor de invoering van de mondkapjesplicht in de publieke binnenruimte (winkels, restaurants, theaters etcetera). Voormalig minister van Buitenlandse Zaken Uri Rosenthal is in ieder geval blij met de invoering van de plicht, want hij vraagt er al maanden om. Eén aspect staat hem tegen: "Mijn glazen beslaan."

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: mondkapjesplicht ingevoerd, Uri Rosenthal is er blij mee In Goedemorgen Nederland was vandaag aandacht voor de invoering van de mondkapjesplicht in de publieke binnenruimte (winkels, restaurants, theaters etcetera). Voormalig minister van Buitenlandse Zaken Uri Rosenthal is in ieder geval blij met de invoering van de plicht, want hij vraagt er al maanden om. Eén aspect staat hem tegen: "Mijn glazen beslaan." Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Video: vanaf dinsdag 1 december mondkapje dan eindelijk verplicht Bekijk deze video » Zien: Beau van Erven Dorens doet experiment met mondkapje Bekijk deze video »
Nieuws :
Goedemorgen Nederland: mondkapjesplicht ingevoerd, Uri Rosenthal is er blij meeCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: mondkapjesplicht ingevoerd, Uri Rosenthal is er blij mee of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier