Mercedes-coureur Lewis Hamilton mist GP van Sakhir na positieve coronatest (video)

Mercedes-coureur Lewis Hamilton mist GP van Sakhir na positieve coronatest (video)

De FIA heeft vanochtend laten weten dat zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton positief getest is op COVID-19. Hamilton zit momenteel in isolatie, om verdere besmettingen te voorkomen.

GP van Sakhir
De Mercedes-coureur zal daarom dit weekend niet racen in de Grand Prix van Sakhir. De uitval heeft echter geen invloed op de stand in het kampioenshap, de coureur pakte namelijk twee weken geleden al zijn zevende WK titel na de GP van Turkije.

Bekijk de video van GPFans NL hieronder.

Mercedes-coureur <em>Lewis Hamilton</em> mist GP van Sakhir na positieve coronatest (video) De FIA heeft vanochtend laten weten dat zevenvoudig wereldkampioen Lewis Hamilton positief getest is op COVID-19. Hamilton zit momenteel in isolatie, om verdere besmettingen te voorkomen. GP van SakhirDe Mercedes-coureur zal daarom dit weekend niet racen in de Grand Prix van Sakhir. De uitval heeft echter geen invloed op de stand in het kampioenshap, de coureur pakte namelijk twee weken geleden al zijn zevende WK titel na de GP van Turkije. Bekijk de video van GPFans NL hieronder. Bekijk deze video Formule 1: Samenvatting GP Bahrein 2020 (1) Bekijk deze video »
Formule 1 :
Mercedes-coureur Lewis Hamilton mist GP van Sakhir na positieve coronatest (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Mercedes-coureur Lewis Hamilton mist GP van Sakhir na positieve coronatest (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier