Zien: Rob de Nijs krijgt serenade van 3JS met 'Foto van vroeger'

Zien: Rob de Nijs krijgt serenade van 3JS met 'Foto van vroeger'

Een tijdje geleden maakte zanger Rob de Nijs bekend dat hij lijdt aan de ziekte van Parkinson. In 2020 wilde hij nog één keer door het land trekken met een afscheidstournee, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Bij Tijd voor MAX kreeg hij een prachtige serenade van de 3JS.

Lange carrière
De Nijs heeft een ongekend lange carrière gehad: bijna zestig jaar lang heeft hij in het vak gezeten. Het leverde door de jaren heen grote hits op, zoals 'Malle Babbe', 'Het werd zomer', 'Alles wat ademt' en 'Banger hart'. Ook 'Foto van vroeger' behoort tot zijn populairste hits, en speciaal voor hem zong het Volendamse trio dit prachtige lied.

Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hieronder. Je kunt alle uitzendingen van Tijd voor MAX terugkijken bij Gids.tv.

Zien: <em>Rob de Nijs</em> krijgt serenade van 3JS met 'Foto van vroeger' Een tijdje geleden maakte zanger Rob de Nijs bekend dat hij lijdt aan de ziekte van Parkinson. In 2020 wilde hij nog één keer door het land trekken met een afscheidstournee, maar het coronavirus gooide roet in het eten. Bij Tijd voor MAX kreeg hij een prachtige serenade van de 3JS. Lange carrièreDe Nijs heeft een ongekend lange carrière gehad: bijna zestig jaar lang heeft hij in het vak gezeten. Het leverde door de jaren heen grote hits op, zoals 'Malle Babbe', 'Het werd zomer', 'Alles wat ademt' en 'Banger hart'. Ook 'Foto van vroeger' behoort tot zijn populairste hits, en speciaal voor hem zong het Volendamse trio dit prachtige lied. Bekijk het fragment uit Tijd voor MAX hieronder. Je kunt alle uitzendingen van Tijd voor MAX terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Op1 gemist? Paskal Jakobsen over nieuw nummer voor Rob de Nijs (video) Bekijk deze video » Paskal Jakobsen Danny Vera spelen Wat Als Later Nu Is met Rob de Nijs (video) Bekijk deze video »
Muziek :
Zien: Rob de Nijs krijgt serenade van 3JS met 'Foto van vroeger'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV