Beau gemist? Hans Klok eert Fred Kaps met één van zijn beroemde trucs

Beau gemist? Hans Klok eert Fred Kaps met één van zijn beroemde trucs

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 30 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 30 november terugkijken bij Gids.tv.

Het is dit jaar veertig jaar geleden dat illusionist Fred Kaps overleed. Om hem te eren verschijnt er een boek, waar Hans Klok ook aan mee heeft gewerkt. Bij Beau verbluft Klok de gasten met één van de typische trucs van Kaps. Hoe is het mogelijk?

<em>Beau</em> gemist? Hans Klok eert <em>Fred Kaps</em> met één van zijn beroemde trucs Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 30 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 30 november terugkijken bij Gids.tv. Het is dit jaar veertig jaar geleden dat illusionist Fred Kaps overleed. Om hem te eren verschijnt er een boek, waar Hans Klok ook aan mee heeft gewerkt. Bij Beau verbluft Klok de gasten met één van de typische trucs van Kaps. Hoe is het mogelijk? Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Hans Klok eert Fred Kaps met één van zijn beroemde trucs

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Hans Klok eert Fred Kaps met één van zijn beroemde trucs of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier