Zien: Beau van Erven Dorens in paniek door bizarre truc van Hans Klok

Zien: Beau van Erven Dorens in paniek door bizarre truc van Hans Klok

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 30 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 30 november terugkijken bij Gids.tv.

Hans Klok was maandagavond te gast bij Beau. Uiteraard kan een bezoek van de illusionist niet voorbijgaan zonder dat hij de studio verbijsterd met een waanzinnige truc. Daarbij fungeerde Beau van Erven Dorens als het lijdend voorwerp, en die was even totaal in paniek. "Hans, ik hou hier totaal niet van!"

Zien: <em>Beau van Erven Dorens</em> in paniek door bizarre truc van <em>Hans Klok</em> Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 30 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 30 november terugkijken bij Gids.tv. Hans Klok was maandagavond te gast bij Beau. Uiteraard kan een bezoek van de illusionist niet voorbijgaan zonder dat hij de studio verbijsterd met een waanzinnige truc. Daarbij fungeerde Beau van Erven Dorens als het lijdend voorwerp, en die was even totaal in paniek. "Hans, ik hou hier totaal niet van!" Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Beau van Erven Dorens in paniek door bizarre truc van Hans Klok

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Beau van Erven Dorens in paniek door bizarre truc van Hans Klok of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier