Beau gemist? In Hans betaalt de schade zien we "seks-Hans" en "leuke Hans"

Beau gemist? In Hans betaalt de schade zien we "seks-Hans" en "leuke Hans"

Sinds kort staat de documentaire Hans betaalt de schade op Videoland. Hierin volgt filmmaker Mildred Roethof mannen die we kunnen omschrijven als de Sugar Daddy 2.0. Beau van Erven Dorens probeert onderscheid te maken tussen de "seks-Hans" en de "leuke Hans".

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 30 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 30 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Beau</em> gemist? In <em>Hans betaalt de schade</em> zien we &quot;seks-Hans&quot; en &quot;leuke Hans&quot; Sinds kort staat de documentaire Hans betaalt de schade op Videoland. Hierin volgt filmmaker Mildred Roethof mannen die we kunnen omschrijven als de Sugar Daddy 2.0. Beau van Erven Dorens probeert onderscheid te maken tussen de "seks-Hans" en de "leuke Hans". Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 30 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 30 november terugkijken bij Gids.tv. Nieuwe borstenDe rijke mannen vinden het prettig om met vrouwelijk schoon gezien te worden en overstelpen ze dan ook met cadeaus. Dat kan variëren van peperdure tassen en schoenen tot een paar nieuwe borsten. Sommige "Hansen" doen het overduidelijk voor de seks, maar volgens Marianna van Leeuwen (één van de vrouwen in de documentaire) zijn er ook "Hansen" voor de vriendschap." Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? In Hans betaalt de schade zien we "seks-Hans" en "leuke Hans"

Nieuwe borsten
De rijke mannen vinden het prettig om met vrouwelijk schoon gezien te worden en overstelpen ze dan ook met cadeaus. Dat kan variëren van peperdure tassen en schoenen tot een paar nieuwe borsten. Sommige "Hansen" doen het overduidelijk voor de seks, maar volgens Marianna van Leeuwen (één van de vrouwen in de documentaire) zijn er ook "Hansen" voor de vriendschap."

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? In Hans betaalt de schade zien we "seks-Hans" en "leuke Hans" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV