Beau gemist? Halo houdt Romain Grosjean in leven na heftige crash (video)

Beau gemist? Halo houdt Romain Grosjean in leven na heftige crash (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 30 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 30 november terugkijken bij Gids.tv.

Bij Beau werd teruggeblikt op de heftige crash van Formule 1-coureur Romain Grosjean. De Fransman crashte afgelopen weekend door de vangrail heen met zijn auto, en vloog vervolgens in brand. Volgens racekundige Mark Koense heeft de ‘halo’ het leven van Grosjean gered, zonder de extra veiligheid op de Formule 1-auto zou de coureur namelijk onthoofd geweest zijn.

<em>Beau</em> gemist? Halo houdt Romain Grosjean in leven na heftige crash (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 30 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 30 november terugkijken bij Gids.tv. Bij Beau werd teruggeblikt op de heftige crash van Formule 1-coureur Romain Grosjean. De Fransman crashte afgelopen weekend door de vangrail heen met zijn auto, en vloog vervolgens in brand. Volgens racekundige Mark Koense heeft de ‘halo’ het leven van Grosjean gered, zonder de extra veiligheid op de Formule 1-auto zou de coureur namelijk onthoofd geweest zijn. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Beau gemist? Halo houdt Romain Grosjean in leven na heftige crash (video)

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Beau gemist? Halo houdt Romain Grosjean in leven na heftige crash (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier