Zien: Beau van Erven Dorens doet experiment met mondkapje

Zien: Beau van Erven Dorens doet experiment met mondkapje

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 30 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 30 november terugkijken bij Gids.tv.

Bernard Leenstra, huisarts in opleiding was gisteren (30 november) te gast bij talkshow Beau, waarin hij samen met Beau een experiment deed om de werking van mondkapjes te testen. Vanaf 1 december wordt het dragen van een mondkapje in de publieke binnenruimte verplicht.

Zien: <em>Beau van Erven Dorens</em> doet experiment met mondkapje Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Beau van maandag 30 november. Je kunt ook de hele Beau-uitzending van 30 november terugkijken bij Gids.tv. Bernard Leenstra, huisarts in opleiding was gisteren (30 november) te gast bij talkshow Beau, waarin hij samen met Beau een experiment deed om de werking van mondkapjes te testen. Vanaf 1 december wordt het dragen van een mondkapje in de publieke binnenruimte verplicht. Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Zien: Beau van Erven Dorens doet experiment met mondkapje

Bekijk het fragment uit Beau hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Beau terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zien: Beau van Erven Dorens doet experiment met mondkapje of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier