Hart van Nederland: Beelden van zware explosie in metrostation Amsterdam

Hart van Nederland: Beelden van zware explosie in metrostation Amsterdam

In de nacht van maandag op dinsdag heeft op station Reigerbos in Amsterdam een zware explosie plaatsgevonden. De Explosieven Opruimingsdienst is momenteel op het station aanwezig, het is nog niet duidelijk wat voor explosief gebruikt is. Op de beelden is de ravage van de ontplofte kaartjesautomaat goed te zien.

Bekijk de beelden van Hart van Nederland hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

<em>Hart van Nederland</em>: Beelden van zware explosie in metrostation Amsterdam In de nacht van maandag op dinsdag heeft op station Reigerbos in Amsterdam een zware explosie plaatsgevonden. De Explosieven Opruimingsdienst is momenteel op het station aanwezig, het is nog niet duidelijk wat voor explosief gebruikt is. Op de beelden is de ravage van de ontplofte kaartjesautomaat goed te zien. Bekijk de beelden van Hart van Nederland hieronder. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Bekijk deze video's Video: enorme ravage na ontploffing explosief in Amsterdam Bekijk deze video » Video: zware explosie bij Basic-Fit Delft Bekijk deze video »
Nieuws :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Hart van Nederland: Beelden van zware explosie in metrostation Amsterdam of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV