Goedemorgen Nederland: defensie ontvangt 11,5 miljard euro extra van kabinet (video)

Goedemorgen Nederland: defensie ontvangt 11,5 miljard euro extra van kabinet (video)

De defensiebegroting gaat er structureer op vooruit, het kabinet trekt na jaren van bezuiniging weer de portemonnee. Er gaat 11,5 miljard euro extra per jaar naar defensie. Dit lijkt veel geld, maar is in werkelijkheid niet genoeg om Nederland en haar buurlanden te beschermen in tijden van nood.

Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv.

<em>Goedemorgen Nederland</em>: defensie ontvangt 11,5 miljard euro extra van kabinet (video) De defensiebegroting gaat er structureer op vooruit, het kabinet trekt na jaren van bezuiniging weer de portemonnee. Er gaat 11,5 miljard euro extra per jaar naar defensie. Dit lijkt veel geld, maar is in werkelijkheid niet genoeg om Nederland en haar buurlanden te beschermen in tijden van nood. Bekijk het fragment uit Goedemorgen Nederland hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Goedemorgen Nederland terugkijken bij Gids.tv. Bekijk deze video's Zien: Pierre Wind test noodrantsoen van Defensie dat naar goede doelen gaat Bekijk deze video » Wat was de rol van Nederland in Nederlands-Indië? Bekijk video van NOS Op 3 Bekijk deze video »
Nieuws :
Goedemorgen Nederland: defensie ontvangt 11,5 miljard euro extra van kabinet (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Goedemorgen Nederland: defensie ontvangt 11,5 miljard euro extra van kabinet (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier