Zien: Ajax komt met indrukwekkende video voor wedstrijd tegen Liverpool

Zien: Ajax komt met indrukwekkende video voor wedstrijd tegen Liverpool

Het mediateam van Ajax liet in het gouden seizoen 2018/2019 al een aantal prachtige staaltjes werk zien, en daar gaan ze nu gewoon mee verder. Vanavond (1 december) staat de kraker Liverpool - Ajax op het programma en speciaal daarvoor verschijnt er een indrukwekkende video.

Rijksmuseum
In de video, die voor een deel is opgenomen in de Eregalerij van het Rijksmuseum, laat de voice-over weten dat de fans van Ajax ook in deze coronatijd achter hun team blijven staan. Wanneer de avond valt, zullen ze massaal kijken naar de wedstrijd tegen Liverpool - en dus staan de spelers er niet alleen voor.

Bekijk de video van Ajax hieronder.

Zien: <em>Ajax</em> komt met indrukwekkende video voor wedstrijd tegen <em>Liverpool</em> Het mediateam van Ajax liet in het gouden seizoen 2018/2019 al een aantal prachtige staaltjes werk zien, en daar gaan ze nu gewoon mee verder. Vanavond (1 december) staat de kraker Liverpool - Ajax op het programma en speciaal daarvoor verschijnt er een indrukwekkende video. RijksmuseumIn de video, die voor een deel is opgenomen in de Eregalerij van het Rijksmuseum, laat de voice-over weten dat de fans van Ajax ook in deze coronatijd achter hun team blijven staan. Wanneer de avond valt, zullen ze massaal kijken naar de wedstrijd tegen Liverpool - en dus staan de spelers er niet alleen voor. Bekijk de video van Ajax hieronder. Bekijk ook Veronica Inside: Johan Derksen denkt dat Ajax van Liverpool wint (video) Bekijk deze video » Zien: Ajax bereidt zich voor op kraker tegen Liverpool op Anfield Bekijk deze video »
Voetbal :
Zien: Ajax komt met indrukwekkende video voor wedstrijd tegen LiverpoolJouw mening
Geef hieronder je commentaar op Zien: Ajax komt met indrukwekkende video voor wedstrijd tegen Liverpool of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier