Farid Azarkan woedend in Op1: "Dat heeft u mij nog nóóit horen zeggen!"

Farid Azarkan woedend in Op1: "Dat heeft u mij nog nóóit horen zeggen!"

DENK-politicus Farid Azarkan wordt de laatste tijd regelmatig in de hoek gedreven in talkshows vanwege zijn controversiële uitspraken en de standpunten van zijn partij. Maandag was het weer raak: waarom sprak hij, als hij vóór een inclusieve samenleving is, zijn half-Turkse collega Dilan Yesilgöz-Zegerius (VVD) aan bij haar joodse achternaam?

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 30 november terugkijken bij Gids.tv.

<em>Farid Azarkan</em> woedend in <em>Op1</em>: &quot;Dat heeft u mij nog nóóit horen zeggen!&quot; DENK-politicus Farid Azarkan wordt de laatste tijd regelmatig in de hoek gedreven in talkshows vanwege zijn controversiële uitspraken en de standpunten van zijn partij. Maandag was het weer raak: waarom sprak hij, als hij vóór een inclusieve samenleving is, zijn half-Turkse collega Dilan Yesilgöz-Zegerius (VVD) aan bij haar joodse achternaam? Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van maandag 30 november. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 30 november terugkijken bij Gids.tv. NepturkAzarkan beweert dat hij dat niet bewust heeft gedaan, omdat er wel meer Kamerleden zijn met een dubbele achternaam. Langzaam maar zeker wordt hij steeds bozer en hij komt tot uitbarsting als Sophie Hilbrand beweert dat hij Yesilgöz-Zegerius "nepturk" heeft genoemd. Azarkan slaat met zijn vuist op tafel en roept woedend: "Dat heeft u mij nog nóóit horen zeggen! Ik vind dat echt een verwerpelijk woord!" Hilbrand lijkt enigszins verbouwereerd. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Farid Azarkan woedend in Op1: "Dat heeft u mij nog nóóit horen zeggen!"

Nepturk
Azarkan beweert dat hij dat niet bewust heeft gedaan, omdat er wel meer Kamerleden zijn met een dubbele achternaam. Langzaam maar zeker wordt hij steeds bozer en hij komt tot uitbarsting als Sophie Hilbrand beweert dat hij Yesilgöz-Zegerius "nepturk" heeft genoemd. Azarkan slaat met zijn vuist op tafel en roept woedend: "Dat heeft u mij nog nóóit horen zeggen! Ik vind dat echt een verwerpelijk woord!" Hilbrand lijkt enigszins verbouwereerd.

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Farid Azarkan woedend in Op1: "Dat heeft u mij nog nóóit horen zeggen!" of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier