Video: top 10 Ajax goals op Engelse bodem, met goals van Johan Cruijff

Video: top 10 Ajax goals op Engelse bodem, met goals van Johan Cruijff

Vanavond speelt Ajax een Champions League wedstrijd tegen het Engelse Liverpool. Om 21:00 uur wordt er op Anfield afgetrapt. AFC Ajax heeft een compilatie gemaakt met de top 10 goals van Ajax op Engelse bodem. Met goals van onder anderen Johan Cruijff, Hakim Ziyech en Donny van de Beek.

Bekijk de compilatie van AFC Ajax hieronder.

Video: top 10 Ajax goals op Engelse bodem, met goals van <em>Johan Cruijff</em> Vanavond speelt Ajax een Champions League wedstrijd tegen het Engelse Liverpool. Om 21:00 uur wordt er op Anfield afgetrapt. AFC Ajax heeft een compilatie gemaakt met de top 10 goals van Ajax op Engelse bodem. Met goals van onder anderen Johan Cruijff, Hakim Ziyech en Donny van de Beek. Bekijk de compilatie van AFC Ajax hieronder. Bekijk deze video's Zien: Ajax bereidt zich voor op kraker tegen Liverpool op Anfield Bekijk deze video » Zien: Ajax komt met indrukwekkende video voor wedstrijd tegen Liverpool Bekijk deze video »
Voetbal :
Video: top 10 Ajax goals op Engelse bodem, met goals van Johan CruijffPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: top 10 Ajax goals op Engelse bodem, met goals van Johan Cruijff of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier