Rob de Nijs dolblij met erkenning in lastige tijd: "Het kan niet op allemaal" (video)

Rob de Nijs dolblij met erkenning in lastige tijd: "Het kan niet op allemaal" (video)

Rob de Nijs wordt de afgelopen tijd volop geëerd en gelauwerd. Onlangs werd hij ook nog uitgeroepen tot 'de eerste gouden held van de Nederlandse muziek' en hij ontving een Evergreen Award. Bij Tijd voor MAX reageert hij: "Het kan niet op allemaal. Ik vind het hartstikke leuk."

Ondersteuning
De zanger, die aan Parkinson lijdt, zou eigenlijk dit jaar een grootse afscheidstournee geven maar vanwege de coronacrisis liep alles anders. Het doet hem goed dat de mensen hem nog altijd zo graag zien: "Het is leuk om te merken dat mensen je goed vinden zingen. Die ondersteuning heb je nodig", vertelt hij aan tafel bij Martine van Os, waar hij samen met zijn vrouw Henriëtte te gast was. Bekijk de video van Omroep MAX hieronder.

<em>Rob de Nijs</em> dolblij met erkenning in lastige tijd: &quot;Het kan niet op allemaal&quot; (video) Rob de Nijs wordt de afgelopen tijd volop geëerd en gelauwerd. Onlangs werd hij ook nog uitgeroepen tot 'de eerste gouden held van de Nederlandse muziek' en hij ontving een Evergreen Award. Bij Tijd voor MAX reageert hij: "Het kan niet op allemaal. Ik vind het hartstikke leuk." OndersteuningDe zanger, die aan Parkinson lijdt, zou eigenlijk dit jaar een grootse afscheidstournee geven maar vanwege de coronacrisis liep alles anders. Het doet hem goed dat de mensen hem nog altijd zo graag zien: "Het is leuk om te merken dat mensen je goed vinden zingen. Die ondersteuning heb je nodig", vertelt hij aan tafel bij Martine van Os, waar hij samen met zijn vrouw Henriëtte te gast was. Bekijk de video van Omroep MAX hieronder. Bekijk ook Zien: Rob de Nijs krijgt Gouden Held en NPO Radio 5 Evergreen Award 2020 Bekijk deze video » Zien: Rob de Nijs krijgt serenade van 3JS met 'Foto van vroeger' Bekijk deze video »
TV :
Rob de Nijs dolblij met erkenning in lastige tijd: "Het kan niet op allemaal" (video)Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV