Video: corona zorgt voor nieuwe woorden als niesschaamte, wraakwinkelen en zwaaibezoek

Video: corona zorgt voor nieuwe woorden als niesschaamte, wraakwinkelen en zwaaibezoek

Pandemie is het internationale woord van het jaar, op de voet gevolgd door coronavirus en quarantaine. Er is een enorme hoeveelheid aan coronawoorden ontstaan, zoals niesschaamte, bierviltjesvirologie, zwaaibezoek en wraakwinkelen. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder.

Video: corona zorgt voor nieuwe woorden als <em>niesschaamte</em>, wraakwinkelen en <em>zwaaibezoek</em> Pandemie is het internationale woord van het jaar, op de voet gevolgd door coronavirus en quarantaine. Er is een enorme hoeveelheid aan coronawoorden ontstaan, zoals niesschaamte, bierviltjesvirologie, zwaaibezoek en wraakwinkelen. Bekijk het fragment van Goedemorgen Nederland hieronder. Bekijk ook Goedemorgen Nederland: Albert Verlinde wil mensen weer naar theater trekken (video) Bekijk deze video » Video: is onthullingsfeest standbeeld Margaret Thatcher te duur? Bekijk deze video »
TV :
Video: corona zorgt voor nieuwe woorden als niesschaamte, wraakwinkelen en zwaaibezoekPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: corona zorgt voor nieuwe woorden als niesschaamte, wraakwinkelen en zwaaibezoek of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier