Video: auto rijdt in op voetgangers Trier, bekijk de eerste beelden

Video: auto rijdt in op voetgangers Trier, bekijk de eerste beelden

Het Duitse Trier is dinsdagmiddag opgeschrikt door een personenauto die inreed op winkelend publiek. Volgens de eerste berichten zijn daarbij zeker twee doden en meerdere gewonden gevallen. Of we hier te maken hebben met een terreurdaad is nog niet duidelijk.

Gearresteerd
De automobilist is gearresteerd en zijn voertuig is in beslag genomen. Inwoners wordt verzocht het centrum te vermijden. De eerste beelden van de plek des onheils zie je hieronder.

Video: auto rijdt in op voetgangers <em>Trier</em>, bekijk de eerste beelden Het Duitse Trier is dinsdagmiddag opgeschrikt door een personenauto die inreed op winkelend publiek. Volgens de eerste berichten zijn daarbij zeker twee doden en meerdere gewonden gevallen. Of we hier te maken hebben met een terreurdaad is nog niet duidelijk. GearresteerdDe automobilist is gearresteerd en zijn voertuig is in beslag genomen. Inwoners wordt verzocht het centrum te vermijden. De eerste beelden van de plek des onheils zie je hieronder. Bekijk ook Heftig: beelden arrestatie automobilist Trier, die twee mensen doodreed (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Video: auto rijdt in op voetgangers Trier, bekijk de eerste beelden
Praat mee
Reageer hieronder op 'Auto rijdt in op voetgangers Trier'Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier