Thierry Baudet: "Freek Jansen heeft geen schuld, zou zo op nieuwe Forum-lijst mogen" (video)

Thierry Baudet: "Freek Jansen heeft geen schuld, zou zo op nieuwe Forum-lijst mogen" (video)

Thierry Baudet is teruggekeerd in de Tweede Kamer in Den Haag, voor het eerst na alle commotie binnen het Forum voor Democratie de afgelopen week. Grote vraag is wie er nog op de kieslijst van de partij staan, nu zoveel leden ervoor kozen om te vertrekken. Baudet: "De kans dat Freek Jansen op de lijst komt is heel klein omdat hij er zelf helemaal tabak van heeft."

'Verkeerde mensen om me heen'
Jansen, de voorzitter van de jongerenclub van Het Forum, raakte in opspraak vanwege het feit dat hij niet genoeg afstand zou hebben genomen van jongeren die extreemrechtse opmerkingen zouden hebben gemaakt in Whatsapp-groepen. Volgens Baudet treft hij echter geen blaam: "Ik zie geen schuld in hem." Bekijk het hele interview van De Telegraaf, waarin hij ook aangeeft spijt te hebben van het verzamelen van verkeerde mensen om hem heen, hieronder.

Thierry Baudet: &quot;<em>Freek Jansen</em> heeft geen schuld, zou zo op nieuwe Forum-lijst mogen&quot; (video) Thierry Baudet is teruggekeerd in de Tweede Kamer in Den Haag, voor het eerst na alle commotie binnen het Forum voor Democratie de afgelopen week. Grote vraag is wie er nog op de kieslijst van de partij staan, nu zoveel leden ervoor kozen om te vertrekken. Baudet: "De kans dat Freek Jansen op de lijst komt is heel klein omdat hij er zelf helemaal tabak van heeft." 'Verkeerde mensen om me heen'Jansen, de voorzitter van de jongerenclub van Het Forum, raakte in opspraak vanwege het feit dat hij niet genoeg afstand zou hebben genomen van jongeren die extreemrechtse opmerkingen zouden hebben gemaakt in Whatsapp-groepen. Volgens Baudet treft hij echter geen blaam: "Ik zie geen schuld in hem." Bekijk het hele interview van De Telegraaf, waarin hij ook aangeeft spijt te hebben van het verzamelen van verkeerde mensen om hem heen, hieronder. Bekijk ook Video: lot Thierry Baudet in handen leden, middels bindend referendum Bekijk deze video » Vriendin Davide Heijmans steunt Thierry Baudet: "Deze crisis maakt ons sterker" (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Thierry Baudet: "Freek Jansen heeft geen schuld, zou zo op nieuwe Forum-lijst mogen" (video)


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Thierry Baudet: "Freek Jansen heeft geen schuld, zou zo op nieuwe Forum-lijst mogen" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier