Video: Henny Huisman zingt kerstnummer voor de zorg en horeca

Video: Henny Huisman zingt kerstnummer voor de zorg en horeca

We hebben Henny Huisman natuurlijk vaker horen zingen, wat te denken van 'Later als je groot bent' en 'Surprise surprise', maar de presentator blijkt de microfoon nog niet aan de wilgen te hebben gehangen. Uit een video die de tv-coryfee vandaag op Twitter plaatste blijkt zelfs dat hij een nieuw nummer heeft opgenomen.

Zorg en horeca
Huisman is enorm maatschappelijk betrokken, zo blijkt uit het thema van de single: "Het is eigenlijk een ode aan de zorg en ook het verdriet van de hele horeca die stil ligt, komt voorbij", legt hij uit. Beelden uit de videoclip, waarin ook Huismans dochter Nikki te zien is, zie je hieronder.

Video: <em>Henny Huisman</em> zingt kerstnummer voor de zorg en horeca We hebben Henny Huisman natuurlijk vaker horen zingen, wat te denken van 'Later als je groot bent' en 'Surprise surprise', maar de presentator blijkt de microfoon nog niet aan de wilgen te hebben gehangen. Uit een video die de tv-coryfee vandaag op Twitter plaatste blijkt zelfs dat hij een nieuw nummer heeft opgenomen. Zorg en horecaHuisman is enorm maatschappelijk betrokken, zo blijkt uit het thema van de single: "Het is eigenlijk een ode aan de zorg en ook het verdriet van de hele horeca die stil ligt, komt voorbij", legt hij uit. Beelden uit de videoclip, waarin ook Huismans dochter Nikki te zien is, zie je hieronder. Bekijk ook Albert Verlinde weg bij Stage: gaat hij wel door bij SBS6 en Shownieuws? (video) Bekijk deze video »
Show :
Video: Henny Huisman zingt kerstnummer voor de zorg en horecaCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Video: Henny Huisman zingt kerstnummer voor de zorg en horeca of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier