Volkszanger én vuurwerkverkoper Grad Damen heeft dubbel pech in 2020 (video)

Volkszanger én vuurwerkverkoper Grad Damen heeft dubbel pech in 2020 (video)

Grad Damen is naast volkszanger ook vuurwerkverkoper, maar helaas gaat dat dit jaar niet voor veel omzet zorgen. Om de druk op de medische zorg te verlichten, is er dit jaar een verbod op het afsteken van vuurwerk. Damen baalt ervan, dat zegt hij bij RTL Boulevard.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

Volkszanger én <em>vuurwerkverkoper</em> Grad Damen heeft dubbel pech in 2020 (video) Grad Damen is naast volkszanger ook vuurwerkverkoper, maar helaas gaat dat dit jaar niet voor veel omzet zorgen. Om de druk op de medische zorg te verlichten, is er dit jaar een verbod op het afsteken van vuurwerk. Damen baalt ervan, dat zegt hij bij RTL Boulevard. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook Minister Ferd Grapperhaus: 'Echt gespitst op ingrijpen bij vuurwerk' (video) Bekijk deze video » LuckyTV: Speciale behandeling vuurwerkliefhebbers: ‘Prima, bijna geen gehoor over’ Bekijk deze video » Burgemeester bij Op1 over corona-regels: "Je geeft een vinger, ze pakken je hand" (video) Bekijk deze video »
Amusement :
Volkszanger én vuurwerkverkoper Grad Damen heeft dubbel pech in 2020 (video)Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Volkszanger én vuurwerkverkoper Grad Damen heeft dubbel pech in 2020 (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier