Talkshow M gemist? Nederlandse film over Anne Frank in de maak (video)

Talkshow M gemist? Nederlandse film over Anne Frank in de maak (video)

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van dinsdag 1 december. Je kan ook de hele uitzending van 1 december terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Mijn Beste Vriendin Anne Frank is de naam van de nieuwe Nederlandse film over het leven van Anne Frank. Er is in Nederland nog niet eerder een film verschenen over Anne Frank. Het bijzondere aan deze film is dat het perpectief van Anne's beste vriendin Hannah Goslar. Regiseur en acteurs vertellen bij Talkshow M over dit bijzondere project.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

<em>Talkshow M</em> gemist? Nederlandse film over <em>Anne Frank</em> in de maak (video) Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van dinsdag 1 december. Je kan ook de hele uitzending van 1 december terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Mijn Beste Vriendin Anne Frank is de naam van de nieuwe Nederlandse film over het leven van Anne Frank. Er is in Nederland nog niet eerder een film verschenen over Anne Frank. Het bijzondere aan deze film is dat het perpectief van Anne's beste vriendin Hannah Goslar. Regiseur en acteurs vertellen bij Talkshow M over dit bijzondere project. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Nederlandse film over Anne Frank in de maak (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Nederlandse film over Anne Frank in de maak (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier