Kersttrui of smoking? Wat zijn de fashion-trends voor Kerstmis 2020? (video)

Kersttrui of smoking? Wat zijn de fashion-trends voor Kerstmis 2020? (video)

Kerst is dit jaar anders dan normaal. Grote familiefeesten zitten er naar alle waarschijnlijkheid niet in, en je flink opdossen heeft dan ook niet zoveel zin. Tenminste, dat zou je denken. Want als het aan Nikkie Plessen ligt, is dat juist wat we wél moeten doen.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

Kersttrui of smoking? Wat zijn de <em>fashion-trends</em> voor Kerstmis 2020? (video) Kerst is dit jaar anders dan normaal. Grote familiefeesten zitten er naar alle waarschijnlijkheid niet in, en je flink opdossen heeft dan ook niet zoveel zin. Tenminste, dat zou je denken. Want als het aan Nikkie Plessen ligt, is dat juist wat we wél moeten doen. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook Documentaire Nicky Verstappen: "Frustrerend maar ook prachtig om te zien!" (video) Bekijk deze video » Overvaller Fred van Leer opgepakt: "Enorm opgelucht" (video) Bekijk deze video » Volkszanger én vuurwerkverkoper Grad Damen heeft dubbel pech in 2020 (video) Bekijk deze video »
Amusement :
Kersttrui of smoking? Wat zijn de fashion-trends voor Kerstmis 2020? (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Kersttrui of smoking? Wat zijn de fashion-trends voor Kerstmis 2020? (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier