Zien: indrukwekkend nummer Edwin Evers - Als Er Niets Meer Is (video)

Zien: indrukwekkend nummer Edwin Evers - Als Er Niets Meer Is (video)

Edwin Evers stortte zich in 2020 volledig op de muziek. De oud-radiopresentator is natuurlijk al jaren actief in de muziek met zijn eigen Edwin Evers-Band, maar hij heeft zich nu ook op het schrijven gestort. Met als resultaat het ontroerende Als Er Niets Meer Is.

Persoonlijk nummer
Het nummer Als Er Niets Meer Is is een heel persoonlijke. Het gaat over de tante van Evers, die in een verzorgingstehuis woont. Het thema is anno 2020 urgenter dan ooit.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

Zien: indrukwekkend nummer Edwin Evers - <em>Als Er Niets Meer Is</em> (video) Edwin Evers stortte zich in 2020 volledig op de muziek. De oud-radiopresentator is natuurlijk al jaren actief in de muziek met zijn eigen Edwin Evers-Band, maar hij heeft zich nu ook op het schrijven gestort. Met als resultaat het ontroerende Als Er Niets Meer Is. Persoonlijk nummerHet nummer Als Er Niets Meer Is is een heel persoonlijke. Het gaat over de tante van Evers, die in een verzorgingstehuis woont. Het thema is anno 2020 urgenter dan ooit. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook Overvaller Fred van Leer opgepakt: "Enorm opgelucht" (video) Bekijk deze video » Volkszanger én vuurwerkverkoper Grad Damen heeft dubbel pech in 2020 (video) Bekijk deze video » Jim Bakkums theatertour Klein nu overal te horen (video) Bekijk deze video »
Amusement :
Zien: indrukwekkend nummer Edwin Evers - Als Er Niets Meer Is (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zien: indrukwekkend nummer Edwin Evers - Als Er Niets Meer Is (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier