Bert van Leeuwen: van ideale schoonzoon naar 'gekke oom' (video)

Bert van Leeuwen: van ideale schoonzoon naar 'gekke oom' (video)

Bert van Leeuwen heeft zich in de afgelopen maanden van een andere kant laten zien in Het Perfecte Plaatje. Hij was altijd de ideale schoonzoon bij de EO, maar nu zien veel mensen in hem toch ook 'die gekke oom'. Met zijn charisma is hij één van de populairste deelnemers van de fotowedstrijd. In RTL Boulevard vertelt hij over de afgelopen tijd.

Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder:

<em>Bert van Leeuwen</em>: van ideale schoonzoon naar 'gekke oom' (video) Bert van Leeuwen heeft zich in de afgelopen maanden van een andere kant laten zien in Het Perfecte Plaatje. Hij was altijd de ideale schoonzoon bij de EO, maar nu zien veel mensen in hem toch ook 'die gekke oom'. Met zijn charisma is hij één van de populairste deelnemers van de fotowedstrijd. In RTL Boulevard vertelt hij over de afgelopen tijd. Bekijk de video van RTL Boulevard hieronder: Bekijk ook Zien: Bert van Leeuwen verrast William Rutten met fotografietalent Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Bert van Leeuwen gaat wederom voor naakt Bekijk deze video » Het Perfecte Plaatje: Bert van Leeuwen emotioneel als zoon en Romee Strijd model staan Bekijk deze video »
Amusement :
Bert van Leeuwen: van ideale schoonzoon naar 'gekke oom' (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Bert van Leeuwen: van ideale schoonzoon naar 'gekke oom' (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier