Talkshow M: Lucille Werner over haar carrière-switch als kandidaat voor het CDA (video)

Talkshow M: Lucille Werner over haar carrière-switch als kandidaat voor het CDA (video)

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van dinsdag 1 december. Je kan ook de hele uitzending van 1 december terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

Lucille Werner ruilt, als het mee zit, de televisie in voor de politiek. Vorige maand werd bekend dat ze op een verkiesbare plek staat op de kandidatenlijst van het CDA. Bij Talkshow M vertelt ze hierover.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

<em>Talkshow M</em>: Lucille Werner over haar <em>carrière-switch</em> als kandidaat voor het CDA (video) Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van dinsdag 1 december. Je kan ook de hele uitzending van 1 december terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. Lucille Werner ruilt, als het mee zit, de televisie in voor de politiek. Vorige maand werd bekend dat ze op een verkiesbare plek staat op de kandidatenlijst van het CDA. Bij Talkshow M vertelt ze hierover. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv. :[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending"
Talkshow :
Talkshow M: Lucille Werner over haar carrière-switch als kandidaat voor het CDA (video)

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending"Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M: Lucille Werner over haar carrière-switch als kandidaat voor het CDA (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier