Talkshow M gemist? Aiko Beemsterboer speelt Anne Frank in nieuwe film (video)

Talkshow M gemist? Aiko Beemsterboer speelt Anne Frank in nieuwe film (video)

Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van dinsdag 1 december. Je kan ook de hele uitzending van 1 december terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv.

In 2021 is er een nieuwe film te zien in de Nederlandse bioscopen én wereldwijd op Netflix: Mijn Beste Vriendin Anne Frank. Hoofrolspeler Aiko Beemsterboer vertelt over hoe het was om Anne Frank te spelen.

Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.

<em>Talkshow M</em> gemist? Aiko Beemsterboer speelt Anne Frank in nieuwe film (video) Hieronder zie je een fragment uit talkshow M van dinsdag 1 december. Je kan ook de hele uitzending van 1 december terugkijken en alle andere uitzendingen terugkijken bij Gids.tv. In 2021 is er een nieuwe film te zien in de Nederlandse bioscopen én wereldwijd op Netflix: Mijn Beste Vriendin Anne Frank. Hoofrolspeler Aiko Beemsterboer vertelt over hoe het was om Anne Frank te spelen. Bekijk het fragment uit M hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Talkshow M gemist? Aiko Beemsterboer speelt Anne Frank in nieuwe film (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Talkshow M gemist? Aiko Beemsterboer speelt Anne Frank in nieuwe film (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier