Wim Kieft over Dick Advocaat: "Het plezier overheerst, daar gaat het om" (video)

Wim Kieft over Dick Advocaat: "Het plezier overheerst, daar gaat het om" (video)

Dick Advocaat stopt na dit seizoen als trainer van Feyenoord. Dat werd bekendgemaakt op de website van de de Rotterdamse club. Johan Derksen en Wim Kieft blikken al voorzichtig terug op de carrière van de markante trainer, maar ook op de opvolger. Is Mark van Bommel geschikt?

Bekijk de video van Veronica Inside - Champions League hieronder:

Wim Kieft over <em>Dick Advocaat</em>: &quot;Het plezier overheerst, daar gaat het om&quot; (video) Dick Advocaat stopt na dit seizoen als trainer van Feyenoord. Dat werd bekendgemaakt op de website van de de Rotterdamse club. Johan Derksen en Wim Kieft blikken al voorzichtig terug op de carrière van de markante trainer, maar ook op de opvolger. Is Mark van Bommel geschikt? Bekijk de video van Veronica Inside - Champions League hieronder: Bekijk ook Veronica Inside: Harry Mens ruikt bijzondere geurkaars 'This is my Vagina' (video) Bekijk deze video » Johan Derksen heeft triest nieuws: "Frank Kramer onwel geworden" (video) Bekijk deze video » Zien: Valentijn Driessen snapt dat spelers scheidsrechter Jeroen Manschot haten Bekijk deze video »
Voetbal :
Wim Kieft over Dick Advocaat: "Het plezier overheerst, daar gaat het om" (video)Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Wim Kieft over Dick Advocaat: "Het plezier overheerst, daar gaat het om" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier