Opsporing Verzocht: explosie bij woning burgemeester Woensdrecht (video)

Opsporing Verzocht: explosie bij woning burgemeester Woensdrecht (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 1 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 1 december terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em>: explosie bij woning burgemeester Woensdrecht (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 1 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 1 december terugkijken. Er is een explosie geweest bij het huis van de burgemeester van Woensdrecht. Het huis, in Hoogerheide, raakte ernstig beschadigd. Gelukkig raakte er niemand gewond. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht: explosie bij woning burgemeester Woensdrecht (video)

Er is een explosie geweest bij het huis van de burgemeester van Woensdrecht. Het huis, in Hoogerheide, raakte ernstig beschadigd. Gelukkig raakte er niemand gewond.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht: explosie bij woning burgemeester Woensdrecht (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier