Opsporing Verzocht gemist? Plofkraak in Westervoort: enorme schade (video)

Opsporing Verzocht gemist? Plofkraak in Westervoort: enorme schade (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 1 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 1 december terugkijken.

<em>Opsporing Verzocht</em> gemist? Plofkraak in Westervoort: enorme schade (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 1 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 1 december terugkijken. Een enorme explosie in Westervoort: tot in de wijde omtrek was de knal te horen. De daders maakten niets buit. Toch is de politie naar ze op zoek. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Opsporing Verzocht gemist? Plofkraak in Westervoort: enorme schade (video)

Een enorme explosie in Westervoort: tot in de wijde omtrek was de knal te horen. De daders maakten niets buit. Toch is de politie naar ze op zoek.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Opsporing Verzocht gemist? Plofkraak in Westervoort: enorme schade (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier