Sieradendief gefilmd in Bergen op Zoom in Opsporing Verzocht (video)

Sieradendief gefilmd in Bergen op Zoom in Opsporing Verzocht (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 1 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 1 december terugkijken.

<em>Sieradendief</em> gefilmd in Bergen op Zoom in <em>Opsporing Verzocht</em> (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 1 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 1 december terugkijken. De man wist een appartement binnen te komen, waar hij een aantal sieraden buitmaakte. Neem contact op met de politie als je de man kent. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Sieradendief gefilmd in Bergen op Zoom in Opsporing Verzocht (video)

De man wist een appartement binnen te komen, waar hij een aantal sieraden buitmaakte. Neem contact op met de politie als je de man kent.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Sieradendief gefilmd in Bergen op Zoom in Opsporing Verzocht (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier