Heftige beelden bij Opsporing Verzocht: auto rijdt Jumbo-filiaal in (video)

Heftige beelden bij Opsporing Verzocht: auto rijdt Jumbo-filiaal in (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 1 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 1 december terugkijken.

Heftige beelden bij <em>Opsporing Verzocht</em>: auto rijdt Jumbo-filiaal in (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Opsporing Verzocht van dinsdag 1 december. Je kunt hier ook de hele uitzending van Opsporing Verzocht van 1 december terugkijken. Heftige beelden bij Opsporing Verzocht vanavond: een bestelbus rijdt een Jumbo-filiaal in. De politie houdt er rekening mee dat de daders ook bij een andere overval zijn betrokken. Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.
Misdaad :
Heftige beelden bij Opsporing Verzocht: auto rijdt Jumbo-filiaal in (video)

Heftige beelden bij Opsporing Verzocht vanavond: een bestelbus rijdt een Jumbo-filiaal in. De politie houdt er rekening mee dat de daders ook bij een andere overval zijn betrokken.

Bekijk het hele fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de beste fragmenten van Opsporing Verzocht terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Heftige beelden bij Opsporing Verzocht: auto rijdt Jumbo-filiaal in (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier