Op1 gemist? Dit zijn de vier topvrouwen van de VVD (video)

Op1 gemist? Dit zijn de vier topvrouwen van de VVD (video)

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 december terugkijken bij Gids.tv.

De VVD maakte vandaag de kieslijst bekend voor de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2021. De vier topvrouwen van de partij zijn te gast bij Op1. Ze staan allemaal hoog op de lijst. Bij Op1 vertellen ze over wat ze met de VVD in een nieuw kabinet willen bereiken.

<em>Op1</em> gemist? Dit zijn de vier <em>topvrouwen</em> van de VVD (video) Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Op1 van dinsdag 1 december. Je kunt ook de hele uitzending van Op1 van 1 december terugkijken bij Gids.tv. De VVD maakte vandaag de kieslijst bekend voor de Tweede Kamerverkiezingen in maart 2021. De vier topvrouwen van de partij zijn te gast bij Op1. Ze staan allemaal hoog op de lijst. Bij Op1 vertellen ze over wat ze met de VVD in een nieuw kabinet willen bereiken. Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.
Talkshow :
Op1 gemist? Dit zijn de vier topvrouwen van de VVD (video)

Bekijk het fragment uit Op1 hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Op1 gemist? Dit zijn de vier topvrouwen van de VVD (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier