Dokters van morgen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dokters van morgen gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Dokters van morgen gemist? Bekijk hier de hele uitzending Antoinette Hertsenberg duikt deze week in het ontdooien en terugplaatsen van een eierstok en een anticonceptiemiddel voor mannen. OntdooienAntoinette spreekt met Elbrich, die op haar negende vanwege kanker moest starten met chemotherapie en preventief een eierstok liet invriezen. Nu, bijna vijftien jaar later, volgt Dokters van Morgen het hele proces van het ontdooien en het terugplaatsen van haar eierstok. Is het mogelijk voor Elbrich om toch zwanger te worden? BovenarmDaarnaast is er aandacht voor een anticonceptiemiddel voor mannen. Een gel, ontwikkeld in Engeland, die door het smeren op de bovenarm van de man een zwangerschap bij een vrouw kan voorkomen. Antoinette gaat de straat op met de vraag: is de Nederlandse man bereid deze gel te gebruiken? En vertrouwen de vrouwen de smeerbereidheid van de mannen? Chahinda Ghossein-Doha vertelt in Jinek over gevecht tegen zwangerschapsvergiftiging Bekijk deze video » Kim Feenstra praat met Lizzy van der Ligt over zwanger zijn: ''Ik vind het helemaal niet leuk'' Bekijk deze video »
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier op NPO.

Antoinette Hertsenberg duikt deze week in het ontdooien en terugplaatsen van een eierstok en een anticonceptiemiddel voor mannen.

Ontdooien
Antoinette spreekt met Elbrich, die op haar negende vanwege kanker moest starten met chemotherapie en preventief een eierstok liet invriezen. Nu, bijna vijftien jaar later, volgt Dokters van Morgen het hele proces van het ontdooien en het terugplaatsen van haar eierstok. Is het mogelijk voor Elbrich om toch zwanger te worden?

Bovenarm
Daarnaast is er aandacht voor een anticonceptiemiddel voor mannen. Een gel, ontwikkeld in Engeland, die door het smeren op de bovenarm van de man een zwangerschap bij een vrouw kan voorkomen. Antoinette gaat de straat op met de vraag: is de Nederlandse man bereid deze gel te gebruiken? En vertrouwen de vrouwen de smeerbereidheid van de mannen?

Bekijk hier alle video's en artikelen van Dokters van Morgen


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Dokters van morgen gemist? Bekijk hier de hele uitzending of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier