The Mauritanian 18 februari 2021 in de bioscoop: bekijk de trailer

The Mauritanian 18 februari 2021 in de bioscoop: bekijk de trailer

Nog even geduld en dan kun je de film The Mauritanian bekijken in de bioscoop. The Mauritanian draait om het waargebeurde verhaal van Mohamedou Ouid Slahi. Hij werd opgepakt naar aanleiding van de aanslagen bij 9/11, maar zonder enige vorm van rechtspraak werd hij achter de tralies gezet van Guantamo Bay. Hij krijgt steun van advocaat Nancy Hollander en er wordt een schokkende samenzwering onthuld in haar pleidooi. In The Mauritanian zijn onder anderen Jodie Foster, Benedict Cumberbatch, Shailene Woodley en Tahar Rahim te zien.

The Mauritanian is vanaf 18 februari 2021 te zien in de bioscoop. In de video hieronder kun je de trailer van The Mauritanian bekijken.

<em>The Mauritanian</em> 18 februari 2021 in de bioscoop: bekijk de trailer Nog even geduld en dan kun je de film The Mauritanian bekijken in de bioscoop. The Mauritanian draait om het waargebeurde verhaal van Mohamedou Ouid Slahi. Hij werd opgepakt naar aanleiding van de aanslagen bij 9/11, maar zonder enige vorm van rechtspraak werd hij achter de tralies gezet van Guantamo Bay. Hij krijgt steun van advocaat Nancy Hollander en er wordt een schokkende samenzwering onthuld in haar pleidooi. In The Mauritanian zijn onder anderen Jodie Foster, Benedict Cumberbatch, Shailene Woodley en Tahar Rahim te zien. The Mauritanian is vanaf 18 februari 2021 te zien in de bioscoop. In de video hieronder kun je de trailer van The Mauritanian bekijken. Meskina 21 januari in de bioscoop: bekijk de trailer Bekijk deze video » Mijn Beste Vriendin Anne Frank februari 2021 in de bioscoop: bekijk de trailer Bekijk deze video »
Trailer :
The Mauritanian 18 februari 2021 in de bioscoop: bekijk de trailerJouw mening
Geef hieronder je commentaar op The Mauritanian 18 februari 2021 in de bioscoop: bekijk de trailer of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier