Lang Leve De Liefde: Ton en Hanny hebben veel moeite om ontbijt op bed te krijgen

Lang Leve De Liefde: Ton en Hanny hebben veel moeite om ontbijt op bed te krijgen

Ton en Hanny hebben het lumineuze idee om samen te genieten van ontbijt op bed. Maar dat is nog niet zo makkelijk aangezien een steile trap voor heel wat problemen zorgt. Maar ondertussen hebben de twee de grootste lol en uiteindelijk krijgen ze het voor elkaar.

Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder.

Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.

<em>Lang Leve De Liefde</em>: Ton en Hanny hebben veel moeite om ontbijt op bed te krijgen Ton en Hanny hebben het lumineuze idee om samen te genieten van ontbijt op bed. Maar dat is nog niet zo makkelijk aangezien een steile trap voor heel wat problemen zorgt. Maar ondertussen hebben de twee de grootste lol en uiteindelijk krijgen ze het voor elkaar. Bekijk het fragment van Lang Leve De Liefde in de video hieronder. Lang Leve De Liefde is elke werkdag om 18.00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Lang Leve de Liefde: Ton haalt in gesprek met dochter van Hanny zijn kunstgebit tevoorschijn Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Raymond troost zijn date Daniëlle, die haar kinderen mist Bekijk deze video »
TV :
Lang Leve De Liefde: Ton en Hanny hebben veel moeite om ontbijt op bed te krijgenCommentaar
Geef hieronder je commentaar op Lang Leve De Liefde: Ton en Hanny hebben veel moeite om ontbijt op bed te krijgen of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier