Video: Monica Geuze emotioneel vanwege terugkeer Lars Veldwijk en de consequenties daarvan

Video: Monica Geuze emotioneel vanwege terugkeer Lars Veldwijk en de consequenties daarvan

Lars Veldwijk, de ex-vriend van Monica Geuze en de vader van haar dochtertje Zara-Lizzy, is na lange tijd weer terug in Nederland. Dat betekent uiteraard dat hij graag wat tijd met zijn dochter door wil brengen. Monica snapt dat, maar vindt het ook lastig: "Ik ben een beetje depressed. Ik ben haar tas aan het inpakken. Ik vind het echt lastig."

'Jaar lang bij mij'
Ze vervolgt: "Ik weet dat ik haar echt kan zien wanneer ik wel maar ik vind het toch wel echt een ding. Ze is echt een jaar lang alleen bij mij geweest." Bekijk de hele video, die Shownieuws online plaatste, hieronder.

Video: Monica Geuze emotioneel vanwege terugkeer <em>Lars Veldwijk</em> en de consequenties daarvan Lars Veldwijk, de ex-vriend van Monica Geuze en de vader van haar dochtertje Zara-Lizzy, is na lange tijd weer terug in Nederland. Dat betekent uiteraard dat hij graag wat tijd met zijn dochter door wil brengen. Monica snapt dat, maar vindt het ook lastig: "Ik ben een beetje depressed. Ik ben haar tas aan het inpakken. Ik vind het echt lastig." 'Jaar lang bij mij'Ze vervolgt: "Ik weet dat ik haar echt kan zien wanneer ik wel maar ik vind het toch wel echt een ding. Ze is echt een jaar lang alleen bij mij geweest." Bekijk de hele video, die Shownieuws online plaatste, hieronder. Bekijk ook Video: Monica Geuze filosofeert over kinderen met nieuwe vriend Robbert Bekijk deze video »
TV :
Video: Monica Geuze emotioneel vanwege terugkeer Lars Veldwijk en de consequenties daarvanPraat mee
Geef hieronder je commentaar op Video: Monica Geuze emotioneel vanwege terugkeer Lars Veldwijk en de consequenties daarvan of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier