Frank Kramer (73) overleden: bekijk zijn ludieke afscheid bij Eurosport

Frank Kramer (73) overleden: bekijk zijn ludieke afscheid bij Eurosport

Frank Kramer is op 73-jarige overleden, dat heeft zijn biograaf Philip Kooke bekendgemaakt. Eerder deze week liet Johan Derksen al doorschemeren dat het niet goed ging met de oud-voetballer en presentator.

Kramer bekend als voetballer en presentator
Kramer speelde als profvoetballer voor onder meer Telstar, FC Volendam en MVV. Later maakte hij de overstap naar televisie en presenteerde Kramer onder meer Boggle, Hints en de Frank Kramer Show. Twee jaar geleden kwam Kramer nog in het nieuws vanwege zijn opvallende afscheid als commentator bij Eurosport. Bij zijn laatste wedstrijd Atlanta United - Portland verzorgde hij op ludieke wijze commentaar door allerlei verhalen en anekdotes te vertellen, die met van alles te maken hadden behalve met de voetbalwedstrijd. Eurosport was ‘not amused’.

Bekijk het ludieke afscheid van Frank Kramer bij Eurosport, waarin hij de hele voetbalwedstrijd over allerlei andere zaken praat, in de video hieronder.

<em>Frank Kramer</em> (73) overleden: bekijk zijn ludieke afscheid bij Eurosport Frank Kramer is op 73-jarige overleden, dat heeft zijn biograaf Philip Kooke bekendgemaakt. Eerder deze week liet Johan Derksen al doorschemeren dat het niet goed ging met de oud-voetballer en presentator. Kramer bekend als voetballer en presentatorKramer speelde als profvoetballer voor onder meer Telstar, FC Volendam en MVV. Later maakte hij de overstap naar televisie en presenteerde Kramer onder meer Boggle, Hints en de Frank Kramer Show. Twee jaar geleden kwam Kramer nog in het nieuws vanwege zijn opvallende afscheid als commentator bij Eurosport. Bij zijn laatste wedstrijd Atlanta United - Portland verzorgde hij op ludieke wijze commentaar door allerlei verhalen en anekdotes te vertellen, die met van alles te maken hadden behalve met de voetbalwedstrijd. Eurosport was ‘not amused’. Bekijk het ludieke afscheid van Frank Kramer bij Eurosport, waarin hij de hele voetbalwedstrijd over allerlei andere zaken praat, in de video hieronder. Johan Derksen heeft triest nieuws: "Frank Kramer onwel geworden" (video) Bekijk deze video » Frank Kramer overleden, bekijk hem in Boggle (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Frank Kramer (73) overleden: bekijk zijn ludieke afscheid bij EurosportActueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV