Mick Schumacher: "Mijn vader Michael is mijn idool" (video)

Mick Schumacher: "Mijn vader Michael is mijn idool" (video)

Mick Schumacher, de zoon van racelegende Michael Schumacher, zal volgend jaar zijn debuut maken in de Formule 1 bij het Amerikaanse Haas. Uiteraard zal daarbij de naam van zijn vader, die sinds een ernstig ski-ongeluk in 2013 buiten beeld is, veelvuldig genoemd worden. Dat vindt hij helemaal niet erg: "Het is voor mij nooit een probleem geweest om met mijn vader vergeleken te worden."

'Mijn idool'
Dat valt ook wel te snappen, gezien diens staat van dienst: hij werd zeven maal wereldkampioen. "Hij was de beste coureur uit de geschiedenis. Om hem als mijn idool en als mijn vader te hebben is heel speciaal", aldus Mick. Bekijk het interview hieronder, in de video van het AD.

Mick Schumacher: &quot;Mijn vader <em>Michael</em> is mijn idool&quot; (video) Mick Schumacher, de zoon van racelegende Michael Schumacher, zal volgend jaar zijn debuut maken in de Formule 1 bij het Amerikaanse Haas. Uiteraard zal daarbij de naam van zijn vader, die sinds een ernstig ski-ongeluk in 2013 buiten beeld is, veelvuldig genoemd worden. Dat vindt hij helemaal niet erg: "Het is voor mij nooit een probleem geweest om met mijn vader vergeleken te worden." 'Mijn idool'Dat valt ook wel te snappen, gezien diens staat van dienst: hij werd zeven maal wereldkampioen. "Hij was de beste coureur uit de geschiedenis. Om hem als mijn idool en als mijn vader te hebben is heel speciaal", aldus Mick. Bekijk het interview hieronder, in de video van het AD. Bekijk ook Lewis Hamilton leeft in een droom na pakken record Schumacher (interview) Bekijk deze video »
Autosport :
Mick Schumacher: "Mijn vader Michael is mijn idool" (video)Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Mick Schumacher: "Mijn vader Michael is mijn idool" (video) of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier